AKADEMİK DANIŞMAN VE LİSANS PROGRAMLARI ÖĞRENCİLERİ İÇİN KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ

14-09-2020

Değerli Öğretim Elemanları ve Sevgili Öğrenciler

Dünyada ve ülkemizde devam etmekte olan Covid-19 salgını nedeniyle öğretim elemanlarımız ile öğrencilerimizin sağlığını korumak amacıyla aldığımız tedbirler kapsamında uzaktan eğitim ile yürütülecek 2020-2021 Güz Yarıyılına ilişkin Kayıt Yenileme işlemlerine ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Kayıt yenileme işlemlerinin, önceki yıllarda olduğu gibi manuel yapılabilmesinin yanı sıra aşağıda belirtilen şekilde de gerçekleştirebilmesi hususunda farklı kolaylıklar önerilmektedir. İşlemlerin gerçekleştirilmesi konusunda bilgilendirme videoları ve görsel destekli yardım metni hazırlanmış olup konservatuvar internet sayfasından (güncel duyurular) ulaşılabilir. Kayıt işlemlerine ilişkin ihtiyaç duyulacak tüm belgeler tedbir amaçlı bu yıl birim öğrenci işleri bürosu tarafından verilemeyecek olup danışmanlarımız ve öğrencilerimizin ilgili belgelere aşağıdaki videolar aracılığıyla ulaşmaları gerekmektedir.

Tüm öğretim elemanlarımıza, Konservatuvarımıza katkıları ve desteklerinden dolayı teşekkür eder, öğrencilerimizle birlikte tüm mensuplarımıza sağlıklı ve başarılı bir Akademik yıl dilerim.

Doç. Ebru GÜNER CANBEY

Konservatuvar Müdürü

LİSANS KAYIT YENİLEME REHBERİ

2020 – 2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI AÇILMAYACAK DERSLER